Workshops

Verschillende workshops en bijeenkomsten voor miskraam verwerken, onvervulde kinderwens, roze ouderschap en endometriose


2017

28 september
Verder na een miskraam

binnenkort nieuw datum
Roze wensouders bijeenkomst

 

Bijeenkomst op 28 september 2017 te Leiden
Verlieservaringen tijdens de behandelingen

Als je voor je kinderwens behandelingen ondergaat is dat best pittig. Wanneer het niet lukt is dat elke keer een verlies. Hoe verder je gaat hoe zwaarder het wordt. Samen met lotgenoten gaan we kijken hoe je hiermee om kan gaan. Wil je doorgaan met de behandelingen, maar ook stilstaan bij je emoties? We kijken hoe je dat beide kan doen.

Meer informatie en aanmelden kan via freya.nl

 

Binnenkort weer nieuwe bijeenkomst
Informatie voor roze wensouders

In samenwerking met COC Leiden organiseren Akycha Tegelaar, jurist en Ineke Heesterbeek, wensoudercoach deze bijeenkomst.
Zij geven een overzicht van alle ins en outs op het praktische, emotionele én het juridische vlak die roze wensouders tegenkomen bij het vormgeven van een gezin.  Met praktijkvoorbeelden nemen zij je mee in het proces.

Er zijn vele manieren om een roze gezin samen te stellen. Maar er is altijd een andere partij die er bij betrokken is. Zoals bijvoorbeeld  een single heterovrouw die co-ouder wordt met een homokoppel en voor lesbische koppels is een (bekende) donor een goede mogelijkheid. Maar er zijn nog andere manieren om een gezin te stichten zoals adoptie, pleegouderschap en draagmoederschap.

Meer informatie over de bijeenkomst
Aanmelden via info@heesterbeek-hulpverlening.nl

Ook individuele coaching en begeleiding in het kader van roze ouderschap.

 

We hebben met z'n achten een begeleidingstraject (een groep) gevolgd met het onderwerp 'ongewenste kinderloosheid' .
We willen je nog bedanken voor de goede en liefdevolle begeleiding die je ons gegeven hebt. Bedankt dat we alle emoties mochten laten zien en jij hebt ons weer in de goede richting gezet.
We hebben echt de mazzel gehad. Dit vinden we echt!
Wij willen je nogmaals bedanken. We zijn nu wat ouder en wat wijzer en positiever en blijer.
Lidia (mede namens de 2 andere dames)