Trainer

Training en voorlichting

Naast het begeleiden van cliënten ben ik ook trainer en dat doe ik met veel plezier. Ik verzorg trainingen en presentaties bij instellingen over rouw en verwerking.
Zoals verlies van zwangerschap voor kraamverzorgende of verloskundigen. Over de eerste opvang  van man en vrouw na een miskraam. Of als een kindje rond de bevalling overlijdt. Meer inzicht en handvaten als er na het verlies een nieuwe zwangerschap is.
Over twijfel en besluitvorming aan klinieken en ziekenhuizen. Hoe mensen tot  keuzes komen en waar je ondersteuning kunt bieden bij keuzes ten aan zien van zwangerschap en kinderwens.

Kortom; op het gebied van ongewenst kinderloosheid, roze ouderschap, miskraam en adoptie geef ik presentaties, scholing en voorlichting.

In samenwerking met COC Leiden geef ik regelmatig, samen met een juriste, voorlichting voor roze wensouders.

Intervisie

Intervisie is belangrijk als hulpverlener. Soms is het door drukte op een laag pitje komen te staan. Willen jullie het weer oppakken? Maar heb je behoefte aan iemand die helpt het weer op te starten. Die een veilige omgeving creëert, waar je in vertrouwen met elkaar kunt uitwisselen. Neem contact met me op als je interesse hebt. Ik beschik over verschillende intervisie methodieken.

Zoek je een trainer of wil je graag een voorlichting?  Neem vrijblijvend contact met me op. Samen maken we een plan op maat voor een training of presentatie.

Bel of mail me gerust voor informatie of voor een kennismakingsgesprek
info@heesterbeek-hulpverlening.nl
06-19791714

Ineke gaf een presentatie over haar werk in ons vrouwennetwerk. Ik heb anderhalf uur geboeid geluisterd. Vanwege het onderwerp, maar vooral vanwege haar presentatievaardigheden.
Hieke, ondernemerscoach


Trainingen en presentaties die ik de afgelopen jaren heb gedaan:

  • Gastlessen bij Hogeschool Rotterdam en Haagse Hogeschool
  • Scholing tienermoeders aan GGD verpleegkundigen 
  • Scholing aan verloskundigen en kraamverzorgenden over tienerzwangerschappen en zwangerschapsverlies 
  • Workshop ‘Heb ik wel een keuze’  voor medische personeel bij POINT 
  • Scholing ‘Twijfel en Ambivalentie’ aan medewerkers van 5 Casaklinieken